RevitaVet.NL

Lichttherapie voor grote en kleine dieren. 

De lichttherapie van RevitaVet is geschikt voor de behandeling van:

  • (Slecht genezende) verwondingen
  • Kneuzingen
  • Infecties
  • Spier- en pees en gewricht problemen
  • Hoefproblemen


Geschikt voor mens en dier!!

Deze kat was aangevallen door een hond. Tijdens de behandeling, die de eerste week slechts enkele minuten per dag duurde (tot het lymfe vocht ging stromen....), was de kat comfortabel. Na 1 week was de wond droog en kon het programma uitgebreid worden. Opvallend is dat er geen littekenweefsel ontstond, maar normale huid met de oorspronkelijke patronen van de vacht.

Paardenrug: de wond bestond al 10 maanden en verslechterde alleen maar.... Met RevitaVet Lichttherapie een spectaculair herstel!

Bij hoefproblemen: bv. na verwijderen van de ijzers, om het proces naar gezonde hoeven, positief te beïnvloeden. De circulatie neemt al na 1 behandeling enorm toe. De groei zal versnellen en afvalstoffen worden sneller geresorbeerd of uitgescheiden.


Bij hoefbevangenheid zullen de klachten door toename van de circulatie snel minder worden. De pijn neemt ook af door de pijnstillende eigenschap van RevitaVet.


Voor behandeling van de straal (bv bij verwondingen of straalkanker) is er een pad voor onder de hoef (waar het paard op kan staan

Contactgegevens:


M.Koningen

Moostdijk 13

5813AV Ysselsteyn (LB)


GSM: +31 6 24644459

E-mail: info@revitavet.nl

De "Tendon Saver": ideaal bij peesblessures.

Tevens voor de behandeling van Shin Splints (=een verzamelnaam voor verschillende scheenbeen irritaties / ontstekingen


Ook geschikt voor Shin Splints bij hardlopers, volleyballers, basketballers, fietsers en turners!